Wie ben ik ?

 

Mijn naam is Shavanna Domenie-Zee. Ik woon samen met mijn man Mark , zoon Seven en Australian LabraDoodle Storm in Spijkenisse. Als jongs af aan ben ik opgegroeid met verschillende honden rassen en vond ik het heerlijk om met ze bezig te zijn. In 2018 kwam storm in  ons gezin! Onze eerste eigen hond en wat zijn we stapel gek op hem. Vanaf dat moment begon het te kriebelen, eigenlijk vanaf de middelbare school al. Een eigen trimsalon maar dan gericht op LabraDoodles. Doodles vind ''ik zo bijzonder ze zijn stuk voor stuk uniek en gevoelig te gelijke tijd.'' Ik ga er graag op uit met mijn hele gezin, ook waar Storm mee kan zo voel ik mij compleet. Een lekkere wandeling op het strand, of gezellig bij onze familie langs daar houden wij van. 

 

''Ik kijk er erg naar uit om u en uw doodle langs te zien komen bij mij in de salon.''

Certificaten

2022 Praktijk opleiding bij Doodle-Ster